OVER ONS

Over Damink tuin & landschap

Eigenaar Tom Damink besloot in 2009 als hovenier Damink tuin & landschap op te richten. In korte tijd groeide het eenmansbedrijf uit tot een organisatie met jaarlijks meer dan 150 tuin en landschapsprojecten.

Nuchter

Vanaf het allereerste contactmoment bieden we duidelijkheid. Ons team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen.

Inspirerend

We verrassen u met inspirerende en vernieuwende ideeën en ontwerpen die aansluiten bij uw wensen.

Communicatie

Korte lijnen en heldere afspraken. Daar houden we van. We maken het graag eenvoudig en overzichtelijk

Beleving

Wij creëren buitenleven. U hoeft alleen nog maar te beleven, ervaren en ontdekken. Wilt u onze woorden omzetten in concrete actie? Neem dan contact met ons op.

Wat onze klanten zeggen

 M van de Velde-Horsthuis
M van de Velde-HorsthuisEnschede
Lees verder
Wij zijn heel goed geholpen door Damink tuin & landschap met zowel het vormen van ideeën als de uitvoering van een overkapping in onze compact tuin. De vernieuwing van een schutting gaf aanleiding tot een groter project, en we hadden behoefte aan een degelijke oplossing voor het achterterras. Het werk is prima uitgevoerd, met fijne en creatieve inbreng door de medewerkers!
 Rick Staudt
Rick StaudtLandschap Overijssel
Lees verder
"Damink tuin & landschap is een bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Ze zijn flexibel, hebben kennis van natuurbeheer en gaan zorgvuldig te werk met aangepast materieel. Ik vind het ook prettig dat er actief wordt meegedacht over de uitvoering van werkzaamheden om samen tot een goede aanpak te komen.“
 S. Bruins-Slot
S. Bruins-Slot Enchede
Lees verder
“Dat het even duurde voordat de mannen van Damink langskwamen had een goede reden: ze zijn gewild want ze leveren goed werk. Er werd snel en netjes gewerkt. Bij het snoeien van de klimop-heg was er zelfs nauwelijks iets bij de buren in de tuin terecht gekomen.“
L. Pieké
L. PiekéOldenzaal
Lees verder
We zochten 6 bomen van behoorlijk formaat voor een terras achter het huis. Damink heeft uitgebreid onderzoek gedaan met foto’s en al zodat we een perfecte keuze konden maken! Hart voor het vak en vervolgens mooi geplant, afgewerkt en voor een oké prijs!
Vorige
Volgende

Een totaalplan voor uw tuin

Damink tuin & landschap ontwerpt, legt aan en onderhoudt. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.