Over Damink tuin & landschap

Eigenaar Tom Damink besloot in 2009 als hovenier Damink tuin & landschap op te richten. In korte tijd groeide het eenmansbedrijf uit tot een organisatie met jaarlijks meer dan 150 tuin en landschapsprojecten. Inmiddels bestaat ons bedrijf uit een team van zes vaste werknemers.

We zijn een erkend leerbedrijf en beschikken over de certificaten Klimmen 1, 2, 3. Tevens zijn we in het bezit van het VCA-certificaat, dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken.

In onze aanpak onderscheiden we ons als tuinontwerpers door anderen te inspireren en te kiezen voor een nuchtere aanpak. We hanteren een goede communicatie en staan voor een optimale beleving van het buitenleven. Hieronder lichten we onze kernwaarden nog wat verder toe.

Nuchter

Vanaf het allereerste contactmoment bieden we duidelijkheid. Ons team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen.

Inspirerend

We verrassen u met inspirerende en vernieuwende ideeën en ontwerpen die aansluiten bij uw wensen.

Communicatie

Korte lijnen en heldere afspraken. Daar houden we van. We maken het graag eenvoudig en overzichtelijk.

Beleving

Wij creëren buitenleven. U hoeft alleen nog maar te beleven, ervaren en ontdekken.

Wilt u onze woorden omzetten in concrete actie? Neem dan contact met ons op. Eén van onze tuinontwerpers gaat graag voor u aan de slag met een ontwerp en de aanleg van de tuin zoals u die in gedachten heeft. We zijn heel benieuwd naar uw ideeën.

Contact

Wat onze klanten zeggen

“Damink tuin & landschap heeft ons geholpen bij het opstellen van een landschapsplan ten behoeve van de realisatie van een nieuwe schuur. De landschapsadviseurs van Damink hebben op een prettige manier met ons gewerkt aan dit plan, dat wij in de loop der jaren hopen te realiseren.”

Familie Mulders, Rossum

“In het kader van de Groene en Blauwe Diensten (gemeente Dinkelland) heeft Damink tuin & landschap in opdracht van mij een project uitgevoerd. Alle betrokkenen zijn lovend over het eindresultaat: Damink heeft gezorgd voor de aanplant van meerdere hoogstamfruitbomen, een afrastering van gekloofde eikenpalen en een hek van inlands eiken.”

Dhr. H. Kattenpoel, Denekamp

“Er was goede aandacht voor onze wensen. Dit heeft geleid tot een zeer geslaagd resultaat. Tijdens de uitvoering is er netjes gewerkt door Tom Damink, Lilian en een medewerker. De goede aandacht, ondanks dat het geen groot project betrof, hebben wij bijzonder kunnen waarderen evenals de fijne open communicatie.”

Jan en Diny Letteboer

“Damink Tuin en Landschap heb ik ervaren als een servicegericht bedrijf, dat echt voor een tevreden klant gaat. Er werken vakbekwame mensen die meedenken en goed werk afleveren.”

Marc Kuijer, Staatsbosbeheer Twente

“Damink tuin& landschap is een bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Ze zijn flexibel, hebben kennis van natuurbeheer en gaan zorgvuldig te werk met aangepast materieel. Ik vind het ook prettig dat er actief wordt meegedacht over de uitvoering van werkzaamheden om samen tot een goede aanpak te komen”.

Rick Staudt, Landschap Overijssel

“Dat het even duurde voordat de mannen van Damink langskwamen had een goede reden: ze zijn gewild want ze leveren goed werk. Er werd snel en netjes gewerkt. Bij het snoeien van de klimop-heg was er zelfs nauwelijks iets bij de buren in de tuin terecht gekomen.”

S. Bruin Slot, Enchede
Al uw tuin- of landschapswerkzaamheden uit handen geven?

Neem dan contact met ons op! 0541-296114

Contact