BOOMVERZORGING

Elke boom heeft verzorging nodig. Of het nu gaat om een jonge of een oude boom, om gezond te blijven en mooi te groeien is een snoeibeurt op zijn tijd noodzakelijk. 

Verschillende verzorgingsfases voor bomen zijn:

Boomverzorging

Onderhoud aan bomen zorgt voor een gezonde groei van je bomen. Of het nu om een jonge of oude boom gaat elke boom heeft een snoeibeurt nodig om goed en mooi te groeien. Onze boomverzorgers adviseren u graag wat het beste is voor uw boom.De bomen kunnen we met de volgende middelen snoeien of toch kappen i.v.m. ziekte , ouderdom of staat die simpelweg door nieuwe plannen in de weg. Hoge boom maar wel voldoende ruimte rondom de boom dan gebruiken we een hoogwerker. Is de ruimte rondom de boom krap dan klimmen onze specialisten in de boom d.m.v. klimtechniek.Zo kunnen wij u met elke boom helpen om te snoeien of kappen.

Afwerking

Vrijkomend tak- en stamhout tot Ø30 verdwijnen in onze versnipperaar. De houtsnippers kunnen eventueel weer gebruikt worden in de tuin bijvoorbeeld als moestuinpaden of als bodembedekking onder struweel. Geen plek voor snippers in de tuin dan worden ze gewoon afgevoerd. Het overige stamhout kunnen we meenemen of bij u achterlaten.

De boom is weg en nu heeft u nog last van de overgebleven stobben? Deze kunnen wij ook geheel voor u verwijderen. 

Professionele boomverzorging nodig?

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.