BEREGENING

Mogelijkheden

Onderdelen beregeningsinstallatie

Het veranderende klimaat speelt een steeds grotere rol in het onderhoud van uw tuin. Zo worden de hittegolven in Nederland langer én komen deze vaker voor. Om uw tuin optimaal voor te bereiden op deze lange, droge en warme periodes kunt u kiezen voor een beregeningsinstallatie. Hiermee kunt u het regenwater opvangen en bewaren in een buffervat. Het regenwater kunt u daarna in een droge periode gebruiken om het gazon en de tuin in top conditie te houden.Een tuin is altijd uniek. Daarom wordt de beregeningsinstallatie altijd op maat gemaakt door Damink Tuin & Landschap. Hierbij wordt rekening gehouden met uw eigen tuin, het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en het management van de installatie. Zo is de installatie volledig gemaakt om uw tuin in topconditie te houden.

Voordelen beregeningsinstallatie

Wanneer u kiest voor een beregeningsinstallatie kiest u niet alleen voor een goede conditie van de tuin, maar ook voor een aantal andere voordelen, namelijk:

Dit zorgt niet alleen voor tijdsbesparing, maar ook voor waterbesparing doordat u kunt kiezen voor een gericht beregeningsplan voor uw tuin.

Welke beregeningsinstallatie past bij uw tuin?

Bij het op maat maken van de beregeningsinstallatie voor uw tuin, wordt er gekeken naar verschillende onderdelen. Zo bekijken we welk type sproeier er nodig is en wat voor leiding er nodig is. Daarnaast moet er bepaald worden of de beregening automatisch gaat plaatsvinden of juist handmatig. Ook kijken we of de beregening het best plaats kan vinden via een pomp of via de waterleiding. Zodra deze keuzes definitief zijn, ontwikkelen wij de geschikte beregeningsinstallatie voor uw tuin.

Uw landschaps werkzaamheden uit handen geven?

Uw landschapswerkzaamheden zijn in goede handen bij Damink tuin & landschap! Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.