TUIN

Damink tuin & landschap ontwerpt, legt aan en onderhoudt.

We kunnen de tuin van A tot Z aanpakken:

Ontwerp

Wilt u een moderne, landelijke of stijlvolle tuin? Met een 3D-presentatie geven we een beeld van het eindresultaat. Aspecten zoals ruimtelijk effect, zonlicht, privacy, kind vriendelijkheid, wintergroen en onderhoud spelen hierbij een rol. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een onderhoudsarme tuin of verblijft u graag enkele uren per week in de tuin voor het plegen van onderhoud? Dit soort belangrijke factoren nemen we mee in het maken van keuzes. Eventuele aanpassingen voeren we eenvoudig door voordat we de tuin gaan aanleggen.Mogelijk heeft u al enkele ideeën ten aanzien van de nieuwe tuin die u wilt laten aanleggen. Daar zijn we heel benieuwd naar! Uw ideeën zijn onze inspiratiebron. Samen komen we tot de invulling van een tuin waarmee u jaren vooruit kunt en waarin u zich met veel plezier begeeft. 

Tuinaanleg

De ideeën voor de tuin staan op papier, nu volgt de uitvoering ervan! Het grondwerk van de tuin is hierbij het fundament. Dit is belangrijk voor de levensduur van de tuin. De tuin richten we daarna verder in met eventueel de onderstaande elementen.

Zodra de tuin is aangelegd aan de hand van het tuinontwerp, werken wij alle netjes af. Zo kunt u direct optimaal genieten van uw nieuwe tuin!

Tuinonderhoud

Wanneer uw tuin eenmaal is gerealiseerd, komt er nog een andere belangrijke aspect om de hoek kijken: het tuinonderhoud. Iedere tuin vergt onderhoud, de één wat meer dan de ander. Heeft u geen zin om hier naar om te kijken? Dan nemen wij het tuinonderhoud graag voor u uit handen. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:

Een totaalplan voor uw tuin

Damink tuin & landschap ontwerpt, legt aan en onderhoudt. Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.