Verzamelen van ideeën

Mogelijk heeft u al enkele ideeën ten aanzien van de nieuwe tuin die u wilt laten aanleggen. Daar zijn we heel benieuwd naar! Uw ideeën zijn onze inspiratiebron. Samen komen we tot de invulling van een tuin waarmee u jaren vooruit kunt en waarin u zich met veel plezier begeeft. Met onze hulp wordt de tuin een prachtig verlengstuk van de woning.

De inrichting van een tuin houdt niet op bij het verzamelen van enkele ideeën en wensen. Sterker nog, daar begint het pas. Tijdens een bezoek aan de tuin kijken we samen met u wat bij het aanleggen tot de mogelijkheden behoort. We komen met creatieve ideeën en oplossingen.

Ontwerp en planning

Hierna is het de hoogste tijd voor het maken een ontwerp en een planning. Wilt u een moderne, landelijke of stijlvolle tuin? Met een 3D-presentatie geven we een beeld van het eindresultaat. Aspecten zoals ruimtelijk effect, zonlicht, privacy, kind vriendelijkheid, wintergroen en onderhoud spelen hierbij een rol. Heeft u bijvoorbeeld de voorkeur voor een onderhoudsarme tuin of verblijft u graag enkele uren per week in de tuin voor het plegen van onderhoud? Dit soort belangrijke factoren nemen we mee in het maken van keuzes. Eventuele aanpassingen voeren we eenvoudig door voordat we de tuin gaan aanleggen.

Op basis van een heldere projectplanning bepalen we welke activiteiten op welk moment dienen te worden uitgevoerd. Zo weet u als opdrachtgever op ieder moment waar u aan toe bent en weten wij precies wanneer we dienen te schakelen en materialen voor de nieuwe tuin mogen worden besteld.

Vanzelfsprekend beschikken we over de juiste kennis en materialen om uw unieke tuin goed en duurzaam aan te leggen. Speciale aandacht gaat uit naar grondbewerking, planten, bemesten maar ook naar zaken zoals tuinberegening en tuinverlichting.

Onderhoud en genieten

Wanneer uw tuin eenmaal is gerealiseerd, komt er nog een ander belangrijk aspect om de hoek kijken: het onderhoud. Het behoeft geen uitleg dat iedere tuin onderhoud vergt, de één wat meer dan de ander. Wilt u hier liever geen omkijken naar hebben, dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Met onze hulp ligt uw tuin er altijd verzorgd bij.

Zo kunnen we de tuin winterklaar maken of maandelijks het gras maaien. Met het juiste onderhoud, wordt uw tuin elk jaar mooier.

Neem contact op

Wat onze klanten zeggen

“Damink tuin & landschap heeft ons geholpen bij het opstellen van een landschapsplan ten behoeve van de realisatie van een nieuwe schuur. De landschapsadviseurs van Damink hebben op een prettige manier met ons gewerkt aan dit plan, dat wij in de loop der jaren hopen te realiseren.”

Familie Mulders, Rossum

“In het kader van de Groene en Blauwe Diensten (gemeente Dinkelland) heeft Damink tuin & landschap in opdracht van mij een project uitgevoerd. Alle betrokkenen zijn lovend over het eindresultaat: Damink heeft gezorgd voor de aanplant van meerdere hoogstamfruitbomen, een afrastering van gekloofde eikenpalen en een hek van inlands eiken.”

Dhr. H. Kattenpoel, Denekamp

“Er was goede aandacht voor onze wensen. Dit heeft geleid tot een zeer geslaagd resultaat. Tijdens de uitvoering is er netjes gewerkt door Tom Damink, Lilian en een medewerker. De goede aandacht, ondanks dat het geen groot project betrof, hebben wij bijzonder kunnen waarderen evenals de fijne open communicatie.”

Jan en Diny Letteboer

“Damink Tuin en Landschap heb ik ervaren als een servicegericht bedrijf, dat echt voor een tevreden klant gaat. Er werken vakbekwame mensen die meedenken en goed werk afleveren.”

Marc Kuijer, Staatsbosbeheer Twente

“Damink tuin& landschap is een bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Ze zijn flexibel, hebben kennis van natuurbeheer en gaan zorgvuldig te werk met aangepast materieel. Ik vind het ook prettig dat er actief wordt meegedacht over de uitvoering van werkzaamheden om samen tot een goede aanpak te komen”.

Rick Staudt, Landschap Overijssel

“Dat het even duurde voordat de mannen van Damink langskwamen had een goede reden: ze zijn gewild want ze leveren goed werk. Er werd snel en netjes gewerkt. Bij het snoeien van de klimop-heg was er zelfs nauwelijks iets bij de buren in de tuin terecht gekomen.”

S. Bruin Slot, Enchede
Al uw tuin- of landschapswerkzaamheden uit handen geven?

Neem dan contact met ons op! 0541-296114

Contact