AFRASTERING

Bent u op zoek naar afrastering voor uw landschap of tuin? Dan bent u bij Damink tuin en landschap aan het juiste adres! Wij vinden het belangrijk dat de sfeer van uw buitenleven wordt doorgetrokken in de afrastering, zodat alles één geheel vormt. Daarom werken wij met handgemaakte, houten producten. Zo creëren we een mooie natuurlijke sfeer.

Soorten afrastering

Afrasteringen komen in verschillende soorten en maten. Online is het aanbod enorm, maar waar moet u op letten? En welke soort afrastering is voor uw buitenomgeving het meest geschikt? De specialisten van Damink tuin en landschap helpen u hier graag bij, zodat u door de bomen het bos weer ziet.

Damink tuin en landschap biedt een aantal soorten afrastering aan, aansluitend op natuurlijke keuzes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor strakke of gekloofde eiken palen of kastanje palen. De palen kunnen geplaatst worden met lint, hout, gladdraad, schapengaas of een schapenhek. Dient de afrastering voor een paardenomheining? Dan gebruiken we lint of hout. Ook is het mogelijk om te kiezen voor hoekpalen, deze worden met schoren geplaatst.

Wij bieden de totaaloplossing

Om u een totaaloplossing te bieden, is het mogelijk om al onze afrasteringen te combineren met verschillende landhekken, looppoortjes of een metalen poort. Ontdek alle oplossingen via onze producten.

Twents landhek
Dubbele poort onbekant
Dubbele poort strak
Slagboom
Klaphekje
Looppoortje onbekant
Metalen poort
Kastanjepaal
Geloofde eikenpaal

Geef het werk uit handen

Een afrastering plaatsen is een tijdrovende klus. Wilt u tijd besparen of wilt u simpelweg liever niet zelf aan de slag? Dat snappen wij als geen ander. Damink tuin en landschap neemt de klus van A tot Z uit handen, zo heeft u nergens omkijken naar. Wij doen waar wij goed in zijn, zodat u kunt genieten van uw buitenleven.

Afrastering van Damink tuin en landschap

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin of landschap, of wilt u graag inspiratie op doen van onze verschillende soorten afrasteringen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Samen met u bekijken we de mogelijkheden.