LANDSCHAPSVERZORGING

Damink tuin & landschap staat klaar om uw landschapsverzorging van A tot Z uit handen te nemen. Of het nu gaat om het ontwerpen, inrichten of onderhouden van een landschap, onze hoveniers zijn er voor u.

Landschapsontwerp

Bij het ontwerpen van een landschap kijken we vooral naar de omgeving. Alle elementen in het landschap sluiten wij hier vervolgens op aan, zodat alles één geheel lijkt en u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Tijdens het ontwerpen van het landschap helpen we u met het opstellen van een landschapsplan, maar ook met het aanvragen van eventuele subsidies. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen!

Landschapsinrichting

Is het ontwerp van uw landschap bepaald? Dan maken we samen met u een planning voor het realiseren van het landschapsplan. Onze hoveniers verzorgen de complete inrichting, van het afrasteren van een paardenwei, het aanleggen van een zwemvijver tot het realiseren van een fruitboomgaard. Bij onze specialisten zijn uw landschapswerkzaamheden in goede handen.  

Landschapsonderhoud

Naast het inrichten van een landschap, houden we ons ook bezig met het landschapsonderhoud. Een landschap vergt net wat ander onderhoud dan een standaard tuin. U kunt bij ons terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:  

Wilt u meer weten over ons landschapsonderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Uw landschapswerkzaamheden uit handen geven?

Uw landschapswerkzaamheden zijn in goede handen bij Damink tuin & landschap! Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.