Vacature

Landschapsmedewerker/ (leerling) kraanmachinist

Wij zoeken een nieuwe collega die ons komt ondersteunen met het opknappen en onderhouden van landschappen en bospercelen. Heb jij groene vingers en beschik je over de typische Twentse mentaliteit? Lijkt het je leuk om te werken in een klein maar gemotiveerd team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over Damink tuin & landschap

Eigenaar Tom Damink besloot in 2009 als hovenier Damink tuin & landschap op te richten. In korte tijd groeide het eenmansbedrijf uit tot een organisatie met jaarlijks meer dan 150 tuin en landschapsprojecten. Inmiddels bestaat ons bedrijf uit een team van zes vaste werknemers. In onze aanpak onderscheiden we ons als tuinontwerpers door anderen te inspireren en te kiezen voor een nuchtere aanpak. Ons team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen. Korte lijnen en heldere afspraken. Daar houden we van. We maken het graag eenvoudig en overzichtelijk.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een landschapsmedewerker/ (leerling kraanmachinist) die bedreven is in het onderhouden en opknappen bospercelen en landschappen. Of het nu meerdere landschapselementen betreft, weilanden of houtwallen die onderhouden moeten worden: wij ondersteunen opdrachtgevers van begin tot eind. Denk aan het herstellen van rasters, poelen en houtwallen. Als kraanmachinist is bij ons geen dag hetzelfde en kan je breed uitgezet worden. Het is dan ook belangrijk dat je flexibel genoeg bent! Neem een kijkje bij onze projecten om een beeld te krijgen van alles wat we doen.

Wie zoeken wij?

Wat bieden we?

We bieden een fulltime of parttime (uren in overleg)  functie in een gezellig en dynamisch Twents bedrijf. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO.

Ben jij de landschapsmedewerker die we zoeken? Solliciteer dan snel door je CV en motivatie te sturen naar info@daminktuinenlandschap.nl.

Wat onze klanten zeggen

 M van de Velde-Horsthuis
M van de Velde-HorsthuisEnschede
Lees verder
Wij zijn heel goed geholpen door Damink tuin & landschap met zowel het vormen van ideeën als de uitvoering van een overkapping in onze compact tuin. De vernieuwing van een schutting gaf aanleiding tot een groter project, en we hadden behoefte aan een degelijke oplossing voor het achterterras. Het werk is prima uitgevoerd, met fijne en creatieve inbreng door de medewerkers!
 Rick Staudt
Rick StaudtLandschap Overijssel
Lees verder
"Damink tuin & landschap is een bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Ze zijn flexibel, hebben kennis van natuurbeheer en gaan zorgvuldig te werk met aangepast materieel. Ik vind het ook prettig dat er actief wordt meegedacht over de uitvoering van werkzaamheden om samen tot een goede aanpak te komen.“
 S. Bruins-Slot
S. Bruins-Slot Enchede
Lees verder
“Dat het even duurde voordat de mannen van Damink langskwamen had een goede reden: ze zijn gewild want ze leveren goed werk. Er werd snel en netjes gewerkt. Bij het snoeien van de klimop-heg was er zelfs nauwelijks iets bij de buren in de tuin terecht gekomen.“
L. Pieké
L. PiekéOldenzaal
Lees verder
We zochten 6 bomen van behoorlijk formaat voor een terras achter het huis. Damink heeft uitgebreid onderzoek gedaan met foto’s en al zodat we een perfecte keuze konden maken! Hart voor het vak en vervolgens mooi geplant, afgewerkt en voor een oké prijs!
Previous
Next

Neem contact met ons op!

Al uw tuin- of landschapswerkzaamheden uit handen geven? Neem dan contact met ons op!