Blog

Twents Landhek

Landelijke uitstraling in uw tuin

Houdt u van een landelijke uitstraling en bent u op zoek naar een passend hek voor in uw tuin of landschap? Dan biedt het authentieke Twents Landhek de oplossing! In deze blog vertellen wij hier graag wat meer over.

Twents Landhek

Ter afsluiting van paden en weidedoorgangen gebruiken wij vaak een Twents Landhek, wat ook wel een wringhek wordt genoemd. Dit is een authentiek, robuust hek; een typisch Twents streekproduct. Het landhek wordt gemaakt van robuust Nederlands eikenhout wat na verloop van tijd vergrijst. Hierdoor krijgt het een mooie landelijke uitstraling. De standaard doorgang van het Twentse landhek is vier meter, maar andere maten zijn ook leverbaar. De enkele of dubbele poort wordt vaak vooraan een oprit geplaatst om het erf af te sluiten.

Wat zijn de voordelen?

Het laten plaatsen van een Twents Landhek heeft verschillende visuele en praktische voordelen. Graag zetten wij een aantal voordelen voor u op een rij. 

Houten landhekken

  • worden in tegenstelling tot stalen landhekken eenvoudig op maat gemaakt;
  • behouden hun natuurlijke, fraaie uitstraling waar stalen landhekken hun uitstraling in de loop van tijd verliezen;
  • zijn gemaakt van duurzaam eikenhout;
  • doen recht aan hun omgeving.
 

Damink tuin & landschap vindt het Twentse Landhek een prachtige toevoeging aan bijna iedere tuin en landschap. We geven u graag een advies over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Damink tuin & landschap?

Bij Damink tuin & landschap zijn we volledig geïnvesteerd in ieder project dat wij aangaan. Wij vinden het belangrijk dat het hele proces zo soepel en zo eerlijk mogelijk verloopt. Dit begint bij de eerste communicatie en gaat door tot de oplevering. 

Wij produceren een groot deel van onze houtproducten zelf met de hand. Het gebruik van streekeigen en duurzame materialen vinden we daarbij belangrijk. Deze vervuilen de bodem niet en passen goed in het prachtige Twentse landschap. Het zijn producten waar we trots op mogen zijn. We zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van Twentse landhekken. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen. Daarnaast verrassen wij u met inspirerende vernieuwende ideeën en ontwerpen die aansluiten bij uw wensen.

Twents Landhek bij Damink tuin & landschap

Damink tuin & landschap adviseert u graag over de mogelijkheden voor een Twents Landhek. Vervolgens maken wij uw Twents Landhek zelf met de hand en plaatsen wij deze in uw tuin of landschap. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0541-296114!

Contact

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.