Duurzame, sterke en streekeigen materialen

Veel van onze producten van hout maken we zelf, met de hand. Het gebruik van streekeigen en duurzame materialen vinden we belangrijk. Deze vervuilen de bodem niet en passen goed in het prachtige Twentse landschap. Het zijn producten waar we trots op mogen zijn. We zijn onder andere gespecialiseerd in het maken van Twentse hekken.

twents-landhek-klein

Twents Landhek

Ter afsluiting van paden en weidedoorgangen gebruiken wij vaak het Twentse landhek, wat ook wel een wringhek wordt genoemd. Dit is een authentiek, robuust hek; een typisch Twents steekproduct. Het landhek wordt gemaakt van robuust Nederlands eiken wat na verloop van tijd vergrijst. Hierdoor krijgt het een mooie landelijke uitstraling. De standaard doorgang is vier meter, maar andere maten zijn ook leverbaar. De enkele of dubbele poort wordt vaak vooraan een oprit geplaatst om het erf af te sluiten.

Naast landhekken maken we ook andere producten van hout die dienen ter afsluiting. Denk aan houten slagbomen en looppoorten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 0541-296114 of vul het contactformulier in!

Neem contact op