Blog

Tuinontwerp Twente

Een nieuwe tuin begint bij het realiseren van een uniek tuinontwerp wat volledig aansluit op uw wensen en behoeften. Samen creëren we een buitenleven, een verlengde van uw woning. Benieuwd wat u kunt verwachten van een tuinontwerp? Wij informeren u graag.

De basis van een tuin

Een tuinontwerp dient als basis bij het realiseren van uw tuin. Om de meest unieke tuinen aan te leggen, werken de hoveniers van Damink tuin & landschap samen met de tuinontwerpers van Buro de Kleumper. Of het nu gaat om een ontwerp voor een voortuin, achtertuin of landschap, wij zijn u graag van dienst. Afhankelijk van uw wensen, worden de volgende onderdelen opgenomen in het ontwerp.

Beplantingsplan

Het beplantingsplan is een van de belangrijkste onderdelen van een tuinontwerp. Hiermee bepalen we waar de beplanting het beste tot zijn recht komt. Dit is onder andere afhankelijk van het aantal zonuren in de tuin en de sfeer die u in uw tuin naar voren wilt brengen.

Beregeningsinstallatie

Wij snappen als geen ander dat u met uw nieuwe tuin graag inspeelt op het veranderende klimaat. Dankzij een beregeningsinstallatie in uw tuin blijft uw tuin in topconditie. Meer informatie hierover vindt u hier.

Tuinkas

Wilt u graag een tuinkas integreren in uw nieuwe tuin, om bijvoorbeeld planten te kweken of voor een mooie tuinkamer? Ook dat is mogelijk! Damink tuin & landschap installeert tuinkassen van Janssens AluSystems, zo kunt u langer genieten van het buitenleven.

Zwemvijver

Vindt u het belangrijk om in de zomer éxtra te kunnen genieten van het buitenleven? Dan is een zwemvijver een goede optie. Een zwemvijver heeft een goede plaatsing nodig, daar houden we in het ontwerp uiteraard rekening mee. De rest van uw tuin wordt hierop aangesloten, zodat alles bij elkaar past en in elkaar overloopt.

Tuinontwerp voorbeelden

Een tuinontwerp voelt vaak ontastbaar, wij brengen hier verandering in. Dankzij de tuinontwerpers van Buro de Kleumper ontvangt u niet alleen een schets, maar indien gewenst ook een 3D-ontwerp waarmee u zich direct in uw nieuwe tuin waant. Om u alvast te inspireren, geven wij een aantal voorbeelden weer.

Kosten tuinontwerp

De kosten van een tuinontwerp zijn zeer variërend, waardoor wij geen standaard tarief kunnen communiceren. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de grootte van uw tuin en wat u in uw tuin wilt verwerken. Wij informeren u hier graag over tijdens een vrijblijvend gesprek.

Tuinontwerp laten maken door Damink tuin & landschap

Damink tuin & landschap creëert een compleet buitenleven. We gaan graag samen met u in gesprek om uw wensen en behoeften voor uw tuin door te nemen. Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0541-296114 of vul het contactformulier op onze website in. 

Creëer vandaag nog uw nieuw buitenleven, laat u inspireren!

Contact

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.