Wanneer uw tuin eenmaal is gerealiseerd, komt er nog een ander belangrijk aspect om de hoek kijken: het onderhoud. Het juiste onderhoud is belangrijk om uw tuin mooi te houden. Onkruid wieden, grasmaaien, bemesten, snoeien, scheuren en herschikken van beplanting. Er gaan heel wat uren in het onderhouden van een tuin zitten. Wilt u hier liever geen omkijken naar hebben, dan kunnen wij dit voor u uit handen nemen. Met onze hulp ligt uw tuin er altijd verzorgd bij en wordt uw tuin elk jaar mooier.

tuinonderhoud

Het juiste tuinonderhoud

Een tuin ‘leeft’. Gras groeit, onkruid blijft terugkomen en ook planten blijven groeien. Daarom is onderhoud iets wat met enige regelmatig gedaan moet worden. Iedere plant of boom heeft zo zijn eigenschappen. Daarnaast verschilt het onderhoud per seizoen. Vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste kennis en materialen om uw unieke tuin goed te onderhouden.

Mogelijkheden tuinonderhoud

Particulieren maar ook bedrijven of instellingen kunnen bij ons terecht voor het tuinonderhoud. Of u nu een kleine tuin heeft of een groot landschap, wij helpen u graag.

Voor het onderhoud van uw tuin zijn er vele mogelijkheden:

  • Een éénmalige onderhoudsbeurt
  • Maandelijks onderhoud
  • Een voor en/of najaarsbeurt
  • Het laten uitvoeren van het specialistische werk zoals bemesten, snoeien, boomverzorging, landschappelijke maaiwerkzaamheden, etc.

Tuinonderhoud is altijd maatwerk. In overleg met u maken we afspraken over de werkzaamheden, frequentie en andere wensen die u heeft.

Damink tuin en landschap

Een mooie tuin vraagt om goed onderhoud. De één wat meer dan de ander, maar elke tuin heeft onderhoud nodig. Heeft u geen groene vingers of wilt u er niet naar omkijken? Damink tuin & landschap kan het onderhoud voor u uit handen nemen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0541-296114!

Tuinonderhoud door Damink tuin & landschap

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tuinonderhoud? Neem dan contact met ons op!

Contact