Project omschrijving

Bedrijfslocatie Agelo

Een bedrijf aan huis maar niet het gevoel krijgen dat je bedrijf aan huis zit? Planten en afscheidingen van hagen zorgen hiervoor! Dichtbij de woning zorgen vaste planten en heesters het gehele jaar voor kleur in de tuin. Wat verder van de woning zorgt de natuurlijke poel die omringd word door planten voor een landschappelijk gevoel. De boomgaard met Hollandse rassen zorgt voor fruit uit eigen tuin. Het enige wat nog mist is wat meer leven. Dankzij de passende beplanting, komen ook de vogels graag in de tuin.

We hebben er voor gekozen om het erf te onderhouden zonder chemicaliën.

Bekijk hier onze projecten

alle projecten

Wat onze klanten zeggen

“Damink tuin & landschap heeft ons geholpen bij het opstellen van een landschapsplan ten behoeve van de realisatie van een nieuwe schuur. De landschapsadviseurs van Damink hebben op een prettige manier met ons gewerkt aan dit plan, dat wij in de loop der jaren hopen te realiseren.”
Familie Mulders, Rossum
“In het kader van de Groene en Blauwe Diensten (gemeente Dinkelland) heeft Damink tuin & landschap in opdracht van mij een project uitgevoerd. Alle betrokkenen zijn lovend over het eindresultaat: Damink heeft gezorgd voor de aanplant van meerdere hoogstamfruitbomen, een afrastering van gekloofde eikenpalen en een hek van inlands eiken.”
Dhr. H. Kattenpoel, Denekamp
“Er was goede aandacht voor onze wensen. Dit heeft geleid tot een zeer geslaagd resultaat. Tijdens de uitvoering is er netjes gewerkt door Tom Damink, Lilian en een medewerker. De goede aandacht, ondanks dat het geen groot project betrof, hebben wij bijzonder kunnen waarderen evenals de fijne open communicatie.”
Jan en Diny Letteboer
“Damink Tuin en Landschap heb ik ervaren als een servicegericht bedrijf, dat echt voor een tevreden klant gaat. Er werken vakbekwame mensen die meedenken en goed werk afleveren.”
Marc Kuijer, Staatsbosbeheer Twente
“Damink tuin& landschap is een bedrijf waar ik graag mee samenwerk. Ze zijn flexibel, hebben kennis van natuurbeheer en gaan zorgvuldig te werk met aangepast materieel. Ik vind het ook prettig dat er actief wordt meegedacht over de uitvoering van werkzaamheden om samen tot een goede aanpak te komen”.
Rick Staudt, Landschap Overijssel
“Dat het even duurde voordat de mannen van Damink langskwamen had een goede reden: ze zijn gewild want ze leveren goed werk. Er werd snel en netjes gewerkt. Bij het snoeien van de klimop-heg was er zelfs nauwelijks iets bij de buren in de tuin terecht gekomen.”
S. Bruin Slot, Enchede
Al uw tuin- of landschapswerkzaamheden uit handen geven?

Neem dan contact met ons op! 0541-296114

Contact