Bent u net verhuisd of toe aan een make over van uw tuin? Damink Tuin & Landschap in Agelo (Twente) kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor tuinaanleg waarmee wij uw droomtuin realiseren. We begeleiden u van A tot Z in het proces van tuinaanleg. Lees verder voor de mogelijkheden.

Proces tuinaanleg

Als u geïnteresseerd bent in tuinaanleg, gaan wij graag met u in gesprek om de mogelijkheden voor uw tuin te bespreken. We luisteren graag naar uw ideeën om zo samen tot de invulling van uw droomtuin te komen. Hier begint het proces pas. Tijdens een bezoek aan uw tuin bekijken onze medewerkers de huidige situatie en de mogelijkheden. Door middel van een 3D-ontwerp met bijbehorende presentatie visualiseren wij wat we voor uw tuin voor ogen hebben, waardoor u het gewenste eindresultaat krijgt te zien. Hierbij spelen meerdere factoren zoals kind vriendelijkheid, ruimtelijk effect, privacy, zonlicht en onderhoud een rol. Wilt u een onderhoudsvrije tuin of vindt u het leuk om een paar uur per week te besteden aan tuinonderhoud? We nemen allerlei aspecten mee in het maken van keuzes.

Damink tuinaanleg

Wanneer het ontwerp af is maken we een projectplanning zodat u weet waar u aan toe bent en niet voor verassingen komt te staan. Als u nog aanpassingen heeft, verwerken wij die in het ontwerp en de planning, waarna we kunnen beginnen met de tuinaanleg.

Tuinonderhoud

Als de laatste fase is afgerond en uw droomtuin gerealiseerd is, rest nog een ding: het tuinonderhoud. Om een nieuwe, stralende tuin zijn charmes te laten behouden is goed onderhoud erg belangrijk. Het is algemeen bekend dat iedere tuinonderhoud vergt, de ene tuin een stukje meer dan de andere. Met onderhoud op maat, wordt uw tuin elk jaar mooier. Bent u niet handig of wilt u hier simpelweg geen omkijken naar hebben? Damink Tuin & Landschap neemt het onderhoud graag voor u uit handen. Met de juiste materialen en technieken zorgen wij ervoor dat uw tuin in ieder seizoen blijft stralen.

Damink tuinaanleg

Tuinaanleg door Damink Tuin & Landschap

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen in de omgeving van Twente? Damink Tuin & Landschap is gespecialiseerd in tuinaanleg en gaat graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Onze ervaren medewerkers begeleiden u in het gehele proces van ontwerp tot aanleg van de tuin. Neem contact met ons op! Bel naar 0541-296114 voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Neem contact op