Blog

Tuinaanleg Overijssel

Woont u in Overijssel en bent u toe aan een nieuwe tuin? Damink tuin & landschap in Agelo neemt de volledige tuinaanleg uit handen en realiseert uw ultieme droomtuin. Wij vertellen u graag wat u van onze werkzaamheden kunt verwachten.

Tuinideeën en ontwerp

Voordat we van start gaan met het aanleggen van uw nieuwe tuin, verzamelen we uw ideeën en wensen. Dit is onze inspiratiebron en het uitgangspunt voor het tuinontwerp. Dit doen we door bij u op locatie langs te komen om de mogelijkheden te bekijken en door te spreken. Samen komen we tot creatieve ideeën en oplossingen waarmee de tuinarchitect aan de slag gaat.

Of het nu gaat om een landelijke tuin of onderhoudsvriendelijke tuin, voor elke tuin maken wij een uniek ontwerp. Om uw tuinontwerp nog meer tot leven te laten komen, ontvangt u van ons een 3D-presentatie waarmee u duidelijk kunt zien hoe de lichtinval in de tuin is, of het kindvriendelijk genoeg is en of er voldoende privacy is.

Extra elementen toevoegen aan uw tuin

Wilt u extra elementen toevoegen aan uw toen, zoals een beregeningsplan of een daktuin op uw woning of garage? Geen enkel probleem! Onze specialisten adviseren u ter plekke over de mogelijkheden voor uw tuin.

Planning en tuinaanleg

Zodra de ontwerpfase is afgerond, gaan we aan de slag met een planning en kan het aanleggen van uw tuin écht beginnen. De planning wordt voor de start met u besproken en afgestemd, zodat u altijd weet waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten.

Het aanleggen van de nieuwe tuin wordt volledig uit handen genomen door Damink tuin & landschap. Zo hoeft u nergens naar om te kijken en kunt u snel genieten van uw nieuwe tuin. Wel is het na het aanleggen van de tuin belangrijk om de tuin tijdig te onderhouden.

Tuinonderhoud

Ongeacht of u voor een onderhoudsarme tuin of een groene tuin kiest, elke tuin heeft onderhoud nodig. Zo is het bijvoorbeeld noodzakelijk om een tuin winterklaar te maken, het gras tijdig te maaien en bomen goed te verzorgen. Voor al deze aspecten kunt u bij Damink Tuin & Landschap terecht. Want met het juiste onderhoud wordt uw tuin elk jaar nóg mooier!

Tuinaanleg in Overijssel door Damink Tuin & Landschap

Of het nu gaat om een compleet nieuwe tuin of een tuinrenovatie, onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw tuinaanleg. Neem contact met ons op door te bellen naar 0541-296114 of vul het contactformulier in.

Contact

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.