Blog

Hovenier in Twente

Damink tuin en landschap is een hoveniersbedrijf in Twente waar u terecht kunt voor allerlei tuin– en landschapswerkzaamheden. Ons vakkundige team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen. Met onze hulp wordt de tuin een prachtig verlengstuk van de woning.

Tuinontwerp door hovenier in Twente

Een nieuwe tuin begint bij een ontwerp op maat. Tijdens een bezoek aan de tuin kijken we samen met u wat bij het aanleggen tot de mogelijkheden behoort. We komen met creatieve ideeën en oplossingen die we omzetten in een ontwerp. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin of misschien juist veel groen omdat u graag in de tuin aan het werk bent? Dit soort belangrijke factoren nemen we mee in het maken van keuzes. Met een 3D-presentatie geven we een beeld van het eindresultaat. Voordat we starten met de aanleg kunnen we eventuele aanpassingen nog verwerken in het ontwerp.

Tuinaanleg door hovenier in Twente

Op basis van een heldere projectplanning bepalen we welke activiteiten op welk moment dienen te worden uitgevoerd. Zo weet u als opdrachtgever op ieder moment waar u aan toe bent en weten wij precies wanneer we dienen te schakelen en de materialen kunnen worden besteld. Bij het aanleggen van de tuin besteden we speciale aandacht aan grondbewerking, planten, bemesten en denken we na over zaken zoals tuinverlichting en tuinberegening. Uiteraard beschikken we over de juiste materialen en kennis om uw tuin goed en duurzaam aan te leggen.

Tuinonderhoud in Twente

Een mooie tuin vraagt om goed onderhoud. De één wat meer dan de ander, maar elke tuin heeft onderhoud nodig. Heeft u geen groene vingers of wilt u er niet naar omkijken? Damink tuin & landschap kan het onderhoud voor u uit handen nemen. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgd bij ligt.

Damink tuin en landschap uit Twente

Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of het onderhoud aan ons uitbesteden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0541-296114!

Contact

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.