Damink tuin en landschap is een hoveniersbedrijf in Overijssel waar u terecht kunt voor allerlei tuin– en landschapswerkzaamheden. Een tuin of landschap realiseren die overeenkomt met het plaatje dat u in gedachten heeft, daar worden wij blij van. Ook voor boomverzorging, handgemaakte houten producten, tuin- en landschapsonderhoud bent u bij ons aan het goede adres.

Tuin- of landschapsaanleg in Overijssel

Een nieuwe tuin of landschap begint bij een op maat gemaakt ontwerp. Tijdens een bezoek aan de tuin kijken we samen met u wat bij het aanleggen tot de mogelijkheden behoort. Wilt u een onderhoudsvriendelijke tuin of misschien juist veel groen omdat u graag in de tuin aan het werk bent? Wanneer het ontwerp gereed is bepalen we op basis van een heldere projectplanning welke activiteiten op welk moment dienen te worden uitgevoerd. Bij het aanleggen van de tuin besteden we speciale aandacht aan grondbewerking, planten, bemesten en denken we na over zaken zoals beregening en verlichting.

Tuinaanleg Twente

Tuin- of landschapsonderhoud in Overijssel

Wanneer uw tuin eenmaal is gerealiseerd, komt er nog een ander belangrijk aspect om de hoek kijken: het onderhoud. Onkruid wieden, bemesten, snoeien, grasverzorging, scheuren en herschikken van beplanting. Het onderhouden van uw tuin kost tijd. Heeft u geen groene vingers of wilt u er niet naar omkijken? Damink tuin & landschap uit Overijssel kan het onderhoud voor u uit handen nemen. Met onze hulp ligt uw tuin er altijd verzorgd bij en wordt uw tuin elk jaar mooier.

Naast tuinonderhoud is Damink tuin & landschap bedreven in het opknappen en onderhouden van landschappen en bospercelen. Vanuit deze rol zijn we bekend met regelingen en subsidies, waaraan verplichtingen verbonden zijn met betrekking tot onderhoud en de instandhouding van landschapselementen.

Boomverzorging Overijssel

Als hovenier in Overijssel hebben wij al meer dan 10 jaar ervaring in boomverzorging. Onze professionals beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en materialen om de boomverzorging voor u te verzorgen. En dat houdt meer in dan alleen het snoeien en onderhouden van bomen. Onder boomverzorging bij Damink Tuin & landschap vallen ook activiteiten als: bomen kappen en rooien, boomstronk verwijderen, bomen aanplanten en/of verwijderen en ziektebestrijding.

Handgemaakte houten producten

Voor een landelijke omheining van uw erf, tuin of weiland bent u bij ons aan het juiste adres. We beschikken over een palenheimachine, waarmee we afrasteringen in snel tempo plaatsen. Ook voor landhekken, loopbruggen of andere houten producten kunt u terecht bij Damink tuin & landschap. Veel van deze houten producten maken we zelf, met de hand. Het gebruik van duurzame, sterke en streekeigen materialen vinden we belangrijk. Deze vervuilen de bodem niet en passen goed in het Twentse landschap.

Damink tuin en landschap uit Overijssel

Bent u op zoek naar een vakkundige en ervaren hovenier in Overijssel voor uw tuin of landschap? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel naar 0541-296114!

Al uw tuin- of landschapswerkzaamheden uit handen geven?

Neem dan contact met ons op! 0541-296114

Contact