Blog

Boomverzorging Twente

Voor boomverzorging in de omgeving van Twente bent u bij Damink tuin &landschap aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren over de juiste boomverzorging met het oog op veiligheid en een lange levensduur. We zijn uitstekend op de hoogte van aspecten en wet- en regelgeving  omtrent boomveiligheid en snoei- en rooitechnieken. We kunnen uw boom op elke gewenste locatie, ook op moeilijke plekken, snoeien en verzorgen. Dat doen we op een snelle, veilige en nette wijze.

De juiste boomverzorging

Indien gewenst kunnen wij de boom verzorgen vanaf het moment dat deze wordt geplant. Iedere levensfase van een boom vraagt om een eigen techniek van snoeien. Wanneer sprake is van aantasting, zwakke groei of onvoldoende bladontwikkeling, dan komen we met passende maatregelen. Een slecht onderhouden boom wordt van binnen kaal en sterft uiteindelijk af. De juiste boomverzorging is daarom van groot belang.

Bomen snoeien

Voor het snoeien van bomen zijn vaak directe aanleidingen zoals het waarborgen van de veiligheid, doorrijhoogte voor verkeer, voetpaden, fietspaden en smalle straten. Ook een lange levensduur speelt een rol.  Damink tuin & landschap kan vakkundig snoeiwerk voor u verzorgen. We begeleiden bomen van een tijdelijke kroon naar een gezonde en regelmatige groei.

Boomstronken verwijderen

Met onze eigen stobbenfrees kunnen we boomstronken verwijderen. Hiermee kunnen we stronken tot wel 30 centimeter onder het maaiveld verwijderen. Na het snoeien van de boom versnipperen wij de takken.

Damink tuin en landschap uit Twente

Damink tuin en landschap is een hoveniersbedrijf uit Twente waar u naast boomverzorging terecht kunt voor allerlei tuin– en landschapswerkzaamheden. Ons vakkundige team staat met beide voeten op (in) de grond. We hebben een Twentse mentaliteit en komen met praktische oplossingen. We hanteren een goede communicatie en staan voor een optimale beleving van het buitenleven.

Contact

Laat ons weten waar we u mee kunnen helpen. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.